@4x80: przecież nikt nie ma problemu o jedzenie psów czy kotów a o sposób przetrzymywania i zabijania! Dlaczego świni przed ubojem nie obdzieramy ze skóry żywcem, nie wrzucamy żywej do wrzątku etc?
@pszemczyslaw: Świnia trafia żywcem do mielarki, albo wisi kilka godzin do gory nogami i kwiczy jak zarzynana, bo trzeba krew spuścić. To prawie jak wrzątek albo obdzieranie ze skóry.
Nie ma chyba żadnej podłości wobec zwierząt, której skośnooki, wyrachowany, zwyrodniały azjatycki bydlak by się nie dopuścił. Mam tylko nadzieję, że wirus którego sami wyhodowali, ich tam solidnie przetrzebi.
Komentarze (24)
najlepsze
Wrzuciłem zdjęcie w google. Zakop.
https://www.thedodo.com/close-to-home/cats-rescued-china-slaughterhouse
Mam tylko nadzieję, że wirus którego sami wyhodowali, ich tam solidnie przetrzebi.
@trollujt: szkoda tylko, że reszta świata obrywa rykoszetem.