Holenderscy rzeźnicy nielegalnie dodają do mięsa siarczynów.
Rządowi inspektorzy odkryli, że przeszło 1/3 przetestowanych produktów mięsnych zawiera siarczyny, które znajdują się na liście substancji zakazanych w przemyśle mięsnym.
luka4 z- #
- #
- #
- #
- #
- 34
- Odpowiedz
Komentarze (34)
najlepsze
U nas się nagłaśniało....a Europa,sama robiąc to samo jechała po nas jak po totalnych szmatach,żeby swojego gównianego żarcia sprzedawać więcej.Nasze zbyt popularne było.Jakoś dziwnie zaraz po naszej aferze wszędzie zaczęły się kontrole...i w Czechach było coś nie bardzo i w Niemczech i Holandii.Tylko że tam sprzątają swoje gówno po cichu żeby im sprzedaż nie spadła.Po naszej aferze i tam co nieco wypłynęło,inaczej pewnie byłaby cisza.Nasi sprzątali z jazgotem na
Od kiedy produkty mięsne nie zawierają siarczynów?