[AMA] Właściciel Foodtrucka
Cześć! Często pojawiają się tu pytania odnośnie foodtrucków i ich właścicieli, postaram się trochę rozwiać mity na ten temat. Było już chyba AMA z pracownikiem, po długim namyśle postanowiłem odpowiedzieć na Wasze pytania.
- #
- #
- #
- 61
Komentarze (61)
najlepsze
Czy możesz opisać jak wygląda przygotowywanie się do zlotów?
1. Robisz coś innego poza burgerami? Nie boisz się, że prędzej czy później moda na burgery się skończy albo rynek się przesyci?
2. Co sądzisz o foodtrakach typu: "zdrowa frytka, ze zdrowego ziemniaka, na zdrowym oleju" 10PLN-100gr.? Chodzi mi, że ideą street fódu powinno być "szybko, tanio, smacznie". O ile burgery jestem w stanie zrozumieć (solidny kawał dobrego mięsa), to niektóre dania raczej nie są warte swej ceny (delikatnie mówiąc)
1. Nie, tylko burgery - ale przymierzamy się do innych kanapek: pastrami, phillychease, szarpana wieprzowina
2. Znajdą na pewno swojego klienta który będzie zadowolony z jakości i smaku. Tak na prawdę nikt nikomu nie każe kupować ale czasami warto spróbować czegoś innego - osobiście spróbowałbym i taka jest idea zlotów i polskiego streetfoodu - próbowanie czegoś czego nie ma w najbliższej okolicy.
Co do cen to również w środowisku uważamy,