@kult_cwaniaka: a jednak bardziej, bo drożdżówki nie są na cieście półfrancuskim, są mniejsze i nie zawierają takiej ilości nadzienia. Porównaj sobie cenę za kilogram, a nie za sztukę.
Tym się różnimy od Włochów - oni zawsze spinają dupę o najlepszy produkt - jak ma być parmezan, to ma być parmezan a nie jakieś tanie gówno i takie mają certyfikaty. U nas jak widać ma być taniej a nie lepiej. Potem kuchnia włoska wiadomo jakie ma miejsce w świecie, a polska to bigos i pierogi...
@Ligniperdus aleś z tymi Włochami wyjechal. Kiedy byłeś we Włoszech ostatnio? Oni są przekonani że.maja większy burdel w państwie od nas. To naprawde musi być grubo. I jest.
Co do masła i margaryny- racja. Aromaty występują też naturalne. Chociażby wanilia moczona w wódce. Jajka- chyba typ nie wie o czym gada xD Od dawna nie używa się całych jaj, ze względu na fakt, że masa jajeczna jest o wiele lepsza. Raz, że możemy sobie kupić samo białko/żółtko o sobie dostosowywać proporcje, a dwa produkt jest w 100% bezpieczny i przebadany. Można śmiało robić kogel mogel i nie dostanie się salmonelli
Byłem przetestowałem i w mojej subiektywnej opinii są takie sobie, bardziej mi smakują "podróbki" ze zwykłych piekarni i sklepów. To takie sobie było by jeszcze ok gdyby nie cena...CZEMU TO JEST TAKIE DROGIE!?!?! Ja nie polecam.
@Litoslav: piszę o tych z certyfikatem bo takiego próbowałem, na maśle nie miałem okazji ale jeśli są dobrych składników to tu ceny bym się nie czepiał
Komentarze (94)
najlepsze
Aromaty występują też naturalne. Chociażby wanilia moczona w wódce.
Jajka- chyba typ nie wie o czym gada xD Od dawna nie używa się całych jaj, ze względu na fakt, że masa jajeczna jest o wiele lepsza. Raz, że możemy sobie kupić samo białko/żółtko o sobie dostosowywać proporcje, a dwa produkt jest w 100% bezpieczny i przebadany. Można śmiało robić kogel mogel i nie dostanie się salmonelli
https://tvn24bis.pl/z-kraju,74/odswiezanie-jaj-w-jednym-z-zakladow-reportaz-uwaga-tvn,750830.html
Komentarz usunięty przez moderatora
wiadomo najniższy możliwy koszt produkcji i #!$%@?ć cenę jak za złoto
@ultra: może był chociaż wspaniały syrop glukozowo-fruktozowy?