Złote czasy już minęły. Dziś food trucki to ciężki biznes
Przed twoim biurem parkuje ciężarówka, w której obsługują cię uśmiechnięci i wyluzowani ludzie. Odjeżdżają po kilku godzinach, a ty zastanawiasz się, czy aby nie marnujesz czasu w korporacji, bo przecież sam umiesz i lubisz gotować. To zastanów się jeszcze raz.
rybak_fischermann z- #
- #
- #
- #
- 407
Komentarze (407)
najlepsze
Komentarz usunięty przez moderatora
Za jedzenie, które max ludzie dali by 10zł, oni krzyczą 20 i jeszcze pretensje że nie jemy.
To samo jest dokładnie z piwem, które jest wystawiane za 15 zł za 0,3 litra, bo kraftowane, sami robią itp, ale ja jestem zwykłą osobą która che spróbować, więc nie rozumiem skąd ta cena, jeśli się nie opłaca taniej, to nie powinni tego robić, to że kilku frajerów
Komentarz usunięty przez moderatora
Śmieszy mnie mówienie, że amortyzacja auta, jego ubezpieczenie jest drogie - a wynajęcie lokalu w dobrej lokalizacji jest tanie ?
Ale obstawiam ze to takie plakanie
Pozatym jeśli naprawde muszę coś zjeść to za 15zeta restauracja podwiezie mi do pracy danie dania+zupa, którymi naprawde pojem.
Komentarz usunięty przez moderatora