@pawel-schab: Nie wiem jak gówno smakuje, więc nie mam punktu odniesienia do słów, które przelałeś w swoim komentarzu. Mógłbyś bardziej rozwinąć swoją myśl dotyczącą jedzenia gówna?
@kretu: przecież on to nie zwinął, zamknął i tyle. Bez widelca tego nie zjesz bo się rozleci. Jadłem już takie rollo i uwierz mi, że to nic fajnego jak co chwile ci coś wypada bo w ogóle się nie trzyma kupy. Wolałbym mniejsze ale dobrze zwinięte ale też cene odpowiednio proporcjonalną do porcji. Najwyżej domówić drugie
Może jakiś Miro podpatrzy i otworzy takie coś. Potrzebny jest nam kebab premium, tak jak stało się to z burgerami. Sam myślę, żeby zacząć kręcić kebsy rodem z Berlina w Wawie, bo tu nie ma dobrych kebabów.
@j4pko: Bo u nas niestety większość kebabów to jest mięso na szpuli z tej samej hurtowni, najczęściej z podgrzewacza bo nie schodzi na bieżąco, trochę surówek/w lepszej wersji same pokrojone warzywa i sos. Nie jest to złe, ale wszędzie smakuje bardzo podobnie i nadaje się co najwyżej na szybkie żarcie przed imprezą lub po drodze na mieście, a nie żeby specjalnie udać się w takie miejsce.
Komentarze (188)
najlepsze
źródło: comment_KzmCiO68NFDCmzGpQiNNDadTLv54ifv7.jpg
Pobierzźródło: comment_XdG5WaHI8mY3e6VTFDvh5pWilazm2foC.jpg
Pobierzźródło: comment_oZTN3Lx3yth9uvLJVRXsJeRVK9OkFNR2.jpg
Pobierz@porBorewicz07: Szkoda, że w 5 sezonie zrezygnował :(
Komentarz usunięty przez moderatora