Lubię jego przepisy, choć uważam, że czasem są mocno przesadzone-jak chociażby ten właśnie, ale ciężko się gościa słucha. Rozumiem, że to taki styl itd, ale po pewnej ilości wulgaryzmów przechodzi ochota na jedzenie.
Kiedyś pewien Mirek pisał, że jego babcia zajebiście gotuje, ale schabowe to on sam orbi o niebo lepsze. O ile mnie pamięć nie myli to nawet rodzinie udowadniał, która mu rację przyznała. I ja do jego zaleceń po dziś dzień się stosuje. Takie są dobre. Rozklepać cieniutko aż "przeźroczysty" będzie. Mięsa surowego nie doprawiać. Tylko na talerzu pieprzem i solą. Ostatecznie w jako.
Komentarze (10)
najlepsze
dlatego jestescie meksykiem europy
@ogtf: My? Dzięki za info panie Eskimosie.
@ogtf: od 3 lat
Komentarz usunięty przez moderatora