Przedstawiciel Bierhalle komentuje wpis internauty o surowej golonce
Blisko 1,5 tys. polubień, prawie 4,5 tys. udostępnień i ponad 1 tys. komentarzy zebrał klient lokalu Bierhalle w Warszawie, który poskarżył się na jedzenie i obsługę w lokalu.
MoneyPL z- #
- #
- #
- #
- 229
Komentarze (229)
najlepsze
- w knajpie mamy gości, klient jest w burdelu.
- każdy problem analizujemy i szukamy najkorzystniejszego rozwiązania dla goscia. Czasami 30 zł za danie nie jest warte zmarnowanej opinii.
- napiwek jest za dobrą obsługę i jest dobrym gestem gościa. Musisz na to zasłużyć.
Zresztą o gastro można by Ama zrobic yle dziwnych historii
W dzisiejszych czasach należy dokumentować, a nie wstawiać zdjęcie rachunku.
Wybacz ale jedna golonka źle przygotowana i dany upust klientowi firmy nie zbankrutuje.... a szeroko rozbijający się efekt marketingowy jakości obsługi klienta już jednak może większe straty przynieść.
Ja wiem że w dzisiejszych czasach ludzie to cebulaki, dlatego każdy menadżer
Nieraz klient dzwonił, że pizza niedopieczona, surowa, hur dur - no to jedzie kierowca z nową pizzą, ALE zgodnie z zasadami zabiera od klienta starą, "niedobrą, niedopieczoną" pizzę. I co się okazuje?
No jasne, że oczywiście.
Jakie: jednak? Emocje to może mieć klient. Emocje po stronie obsługi to błąd, panie dyrektorze.
Zdaje
W Polsce jakość obsługi jest na porównywalnym poziomie, jeśli nie jesteś przygłupem. I ja ogólnie widziałem wiele razy jak hołota traktuje obsługę w knajpach. Być może to wina
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Druga sprawa jest taka, że nie mam zamiaru odwiedzać miejsca, w którym nie mogę swobodnie rozmawiać. A może ktoś zechce sobie zrobić ze mnie gwiazdę internetu?