Żeby zrobić kebaba, trzeba najpierw jakoś nabić mięso na kij. Tajemnice kebabiarni... Podroznik_Swiat Podroznik_Swiat z i.imgur.com dodany: 19.08.2016, 16:02:18 # europa# rozrywka# ciekawostki# smieszne# kuchnia# kultura 224 Odpowiedz
kwiatosz kwiatosz 20.08.2016, 09:34:58 1 + - "Stachu, idź poudeptywać kapustę, to ci dobrze na grzybicę zrobi!"
PapaSar PapaSar 20.08.2016, 09:38:10 -1 + - Ogień wypali brud@jsakic: dobry kebab piecze 2 razy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
coralinanana coralinanana 21.08.2016, 10:54:22 0 + - jak dobrze, że nie jadam takiego shitu ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
canonis canonis 20.08.2016, 19:08:32 via Android 0 + - Mięsko chyba świeże, ja po padlinie bym nie deptał
M.....k konto usunięte 20.08.2016, 16:25:44 via iOS 0 + - Nie wiem czywiecie ale Polska jest jednym z glownych producentow miesa do kebaba. :D
Komentarze (224)
najlepsze
@jsakic: dobry kebab piecze 2 razy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora