10 powodów, dla których nie otwierać własnej reastauracji
Co musisz wiedzieć, jeśli chorujesz na chorobę zwaną „chcę mieć swoją restaurację”?
trisss z- #
- #
- #
- #
- #
- 15
- Odpowiedz
Co musisz wiedzieć, jeśli chorujesz na chorobę zwaną „chcę mieć swoją restaurację”?
trisss z
Komentarze (15)
najlepsze
PS
własny przypadek nie jest argumentem na ogólną tezę ale wyobraź sobie np.wynajem domków w sezonie i prowadzenie restauracji przez cały rok.Zapewniam cie że przy podobnych profitach (nie wdając się w szczegóły) na pierwszy rodzaj działalności zużyjesz wiele mniej energii i czasu.
Ale przeciez dokladnie to mg pokazuje w kuchennych:
- ludzi, ktorzy wylozyli kase, a nie maja za grosz pojecia
- wlascicieli pojawiajaych sie raz na ruski rok
- wprowadzanie fastfoodow by sie utrzymac
- czeste