Co o tym sądzicie? ( ͡°͜ʖ͡°) Trochę faktów: Kiełbasa kupiona wczoraj, dziś jest: 13/07/2016, data ważności: 31/07/2016. Poprawnie przechowywana w sklepie oraz po zakupie. Producent SOKOŁÓW twierdzi, że to co widzimy na filmie to 97% mięsa. SOKOŁÓW podał, że masa netto: 0,499kg. W rzeczywistości masa brutto: 0,490kg. POLECAM: kiełbasa z babcinej spiżarni.
pragniemy poinformować, że Kiełbasę z Babcinej Spiżarni #!$%@? bardzo specyficzny wygląd i profil smakowo-zapachowy. Struktura produktu z założenia ma być „luźniejsza” a galaretka jest cechą charakterystyczną dla tego rodzaju kiełbasy, jak słusznie zauważył @Xenoth tradycyjne kiełbasy właśnie tak wyglądały i smakowały – dominujący jest tu kwaśny posmak, wynikający z rodzaju użytych dodatków (w tym octu) oraz rodzaju prowadzonej obróbki termicznej. Produkt jest na rynku od 2010 roku i został zaakceptowany przez rzesze konsumentów. Na podstawie prowadzonych analiz wiemy, że w określonych częściach kraju konsumenci akceptują produkt określając jego specyficzne wyróżniki sensoryczne jako pożądane.
Jest też oczywiście grupa konsumentów, która wybiera z różnych względów inne produkty niż Kiełbasa z Babcinej Spiżarni. Pamiętajcie, ze zawsze chętnie odpowiemy na wszystkie pytania dotyczące naszych produktów. Piszcie do nas na fb lub na
@SokolowSA: no ale czy to ma byc 97% miesa? przeciez na oko widac, ze w tej kielbasie jest sporo wiecej "sluzu" i tluszczu anizeli deklarowane 3% - bardzo prosze o wyjasnienie.
Komentarze (20)
najlepsze
Trochę faktów:
Kiełbasa kupiona wczoraj, dziś jest: 13/07/2016, data ważności: 31/07/2016. Poprawnie przechowywana w sklepie oraz po zakupie. Producent SOKOŁÓW twierdzi, że to co widzimy na filmie to 97% mięsa. SOKOŁÓW podał, że masa netto: 0,499kg. W rzeczywistości masa brutto: 0,490kg. POLECAM: kiełbasa z babcinej spiżarni.
Polecam spróbować kiełbasy Markowskiej z Podkarpacia. Kiedy tylko odwiedzam tamte strony robię zapasy na kilka dni.
Komentarz usunięty przez moderatora
pragniemy poinformować, że Kiełbasę z Babcinej Spiżarni #!$%@? bardzo specyficzny wygląd i profil smakowo-zapachowy. Struktura produktu z założenia ma być „luźniejsza” a galaretka jest cechą charakterystyczną dla tego rodzaju kiełbasy, jak słusznie zauważył @Xenoth tradycyjne kiełbasy właśnie tak wyglądały i smakowały – dominujący jest tu kwaśny posmak, wynikający z rodzaju użytych dodatków (w tym octu) oraz rodzaju prowadzonej obróbki termicznej.
Produkt jest na rynku od 2010 roku i został zaakceptowany przez rzesze konsumentów. Na podstawie prowadzonych analiz wiemy, że w określonych częściach kraju konsumenci akceptują produkt określając jego specyficzne wyróżniki sensoryczne jako pożądane.
Jest też oczywiście grupa konsumentów, która wybiera z różnych względów inne produkty niż Kiełbasa z Babcinej Spiżarni. Pamiętajcie, ze zawsze chętnie odpowiemy na wszystkie pytania dotyczące naszych produktów. Piszcie do nas na fb lub na