Zdrowy jak… miód
Dodany do herbaty z cytryną lub rozpływający się na kromce świeżego chleba, stanowi nieodzowny element śniadania dla wielu z nas. Przecież mało kto nie lubi miodu.
nsxz z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 4
Dodany do herbaty z cytryną lub rozpływający się na kromce świeżego chleba, stanowi nieodzowny element śniadania dla wielu z nas. Przecież mało kto nie lubi miodu.
nsxz z
Komentarze (4)
najlepsze
PS. Zjedzenie węglowodanów na śniadanie nie jest dobrym pomysłem. Jesz jakiś "cukier", skacze Ci cukier we krwi, masz kopa. Po chwili zaczyna działać insulina i dupa,cukier obniża się jeszcze bardziej niż był na początku. Jesteś ospały, zmęczony, bez sił. Dlatego jak ktoś musi już z rana zjeść węglowodany to powinien zjeść przedtem jakiś owoc/warzywo, bo wówczas "oszukuje" się organizm, cukier wolniej się wchłania, skok insuliny