Oszustwa w fast foodach. Porcje mięsa mniejsze nawet o 30 procent
Kebaby, pizze oraz burgery pod lupą Zachodniopomorskiej Inspekcji Handlowej. W ostatnim kwartale 2015 roku inspektorzy skontrolowali 12 barów szybkiej obsługi w całym regionie. Wyniki nie są...
Bankierpl z- #
- #
- #
- #
- 111
- Odpowiedz
Komentarze (111)
najlepsze
Trik polega na przesunięciu wszystkich składników na jedną stronę, złapaniu odpowiedniego kąta, żeby burger wydawał się wyższy, pewnie przy okazji trochę porozpychanie palcami :p
Dla mnie takie chwalenie się to strzał w stopę, bo zamiast faktycznie robić burgery jak ze zdjęcia to pokazuje się
Gdzie są w Polsce organizacje konsumenckie?- W czarnej dupie.
Gdzie jest ta granica, poniżej której nie wypada użyć słowa "całym"?
Bo dla mnie 12 barów "w całym" regionie to jakaś farsa. To jakby skontrolować jakość paliwa "na 3 stacjach w całej Polsce".
i podobnie z zarciem. powinni klasc mieso na wage i dopiero dolaczac je do potrawy po zwazeniu na oczacch klienta.
a najgorsze sa turasy z kebabowni. zamawia czlowiek kebab a dostaje bulke z surowka
nie ogarniam tego - jeżeli nie mogą zrobić pizzy jak w menu, to dlaczego nie napiszą zamiast 32 jakieś 28? a jeżeli trudno tak na oko (co przy takich ilościach pizzy jakie wypiekają wydaje się raczej niemożliwe, bo chyba po 100, 1000 wypieczonej pizzy da się oszacować rozmiar?) dlaczego zawsze pizza jest mniejsza a nigdy większa...
Oni się tam czołgali czy rzygali przez tydzień po wypróbowaniu potraw?