Jak tanim kosztem zrobić zapas żywności na pół roku ?
Ponieważ sytuacja w Europie robi się coraz bardziej napięta, warto mieć podstawowe produkty spożywcze w zapasie. Film pochodzi z blogu http://domowy-survival.pl , który serdecznie polecam.
MrAndre z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 203
Komentarze (203)
najlepsze
Zresztą ja o tym myślę przede wszystkim jako o czymś do jedzenia na co dzień, zamiast przynajmniej połowy "normalnych" posiłków. W takim trybie zrobienie i utrzymywanie kilkumiesięcznego zapasu nie jest dużym problemem.
Komentarz usunięty przez moderatora
Trzeba szybko chuchać.
Filozofia, która przyświecała stworzeniu takiego, a nie innego zestawu, była taka, by zgromadzić jak najłatwiej dużo tanich kalorii, w ilości odpowiadającej przeciętne zużycie danego produktu w polskim domu. Żebyś kupił nie więcej, niż średnio Twoja rodzina może zjeść, zanim upłynie termin przydatności do spożycia.