Pracowałem kiedyś w budce z fast foodem i wiem jak tam jest. Nie chodzi o to, że jest brudno, ale często mięso trzyma się w złych warunkach. Latem po trzymanym jedzeniu chodzą muchy (potem ludzie to jedzą), frytki smaży się w oleju, który ma kilka miesięcy (właściciele oszczędzają na oleju więc każą robić na starym). Poza tym niestety wielu pracowników takich barów szybkiej obsługi raczej nie za
Komentarze (81)
najlepsze
Pracowałem kiedyś w budce z fast foodem i wiem jak tam jest. Nie chodzi o to, że jest brudno, ale często mięso trzyma się w złych warunkach. Latem po trzymanym jedzeniu chodzą muchy (potem ludzie to jedzą), frytki smaży się w oleju, który ma kilka miesięcy (właściciele oszczędzają na oleju więc każą robić na starym). Poza tym niestety wielu pracowników takich barów szybkiej obsługi raczej nie za