Tak powinien wyglądać program kulinarny w telewizji, może bym nawet zaczął płacić abonament tv.. ale oh wait, jest kilka wulgaryzmów i nie puszczą już ;(
Pytam na serio jako że już kilka lat mieszkam poza Polską: czy w tej chwili w kraju funkcjonuje jeszcze takie pojęcie jak "chamstwo"?
Te kilka lat temu kiedy jeszcze mieszkałem w Pl, takie filmy owszem, miały swoich amatorów ale nikt się do tego głośno nie przyznawał bo było zwyczajnie wstyd.
Komentarze (110)
najlepsze
Komentarz usunięty przez moderatora
Te kilka lat temu kiedy jeszcze mieszkałem w Pl, takie filmy owszem, miały swoich amatorów ale nikt się do tego głośno nie przyznawał bo było zwyczajnie wstyd.
Dwa, wody dodaje się tyle żeby przykryła ryż na wys. 0,5cm nad ryżem i nie więcej i gotuje się na wolnym ogniu.
A po trzecie to był k$!$a por, nie szczypiorek.