Mocne zmasakrowanie mitu o 12 letnim hambuksie z maca, który się nie psuje
![Mocne zmasakrowanie mitu o 12 letnim hambuksie z maca, który się nie psuje](https://wykop.pl/cdn/c3397993/link_0BOCKTfUJIwbIALGmUHAJtUKN2FCO3LM,w300h194.jpg)
Nie ma w tym nic nienaturalnego. Nazywa się to dehydracja i jest znanym od wieków sposobem konserwowania mięsa. W artykule wszystko naukowo wyjaśnione
- #
- #
- 79
Nie ma w tym nic nienaturalnego. Nazywa się to dehydracja i jest znanym od wieków sposobem konserwowania mięsa. W artykule wszystko naukowo wyjaśnione
Komentarze (79)
najlepsze
@lukaszlew77:
Dokładnie. Kiedyś w jakimś programie śniadaniowym porównywali w ten sposób kanapki z maca kfc i burger kinga. I spleśniała tylko kanapka z BK, która jako jedyna miała plasterki pomidora w środku. Oczywiście wniosek był taki, że w kanapkach z BK jest najmniej chemii. :)