Tajemnica cebularza. Będzie tak sławny jak oscypek?
Mamy być jak Toskania i Prowansja i przyciągać turystów regionalną kuchnią. Pomóc ma w tym kariera cebularza, który właśnie czeka na uznanie w samej Brukseli.
Destr0 z- #
- #
- #
- #
- 25
Mamy być jak Toskania i Prowansja i przyciągać turystów regionalną kuchnią. Pomóc ma w tym kariera cebularza, który właśnie czeka na uznanie w samej Brukseli.
Destr0 z
Komentarze (25)
najlepsze
Komentarz usunięty przez moderatora
Tak, dodatkowe koszty, kontrole i wymogi w produkcji to jest na pewno to, czego producentom potrzeba do szczęścia. Władze miasta robią swoim piekarzom niedźwiedzią przysługę, jak to było kiedyś z oscypkiem.
Życzę cebularzowi
Łącznie to ponad 400 kcal, konkret:)
Wątpie by tamtejsze piekarnie się zmieniły po prostu wynajdą jakiś haczyk
No i nie ma co porównywać zwykłego cebularza ze zwykłej piekarni z masowej produkcji z wyrobem tradycyjnym.