Magda Gessler znów pokazała swoją wiedzę na temat kuchni
Zarząd Stowarzyszenia Importerów Ryb wysłał do TVN pismo z wnioskiem o sprostowanie nieprawdziwych informacji, które podane zostały do publicznej wiadomości przez Magdę Gessler.
wy-za-od-kop z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 139
Komentarze (139)
najlepsze
Prawda jest taka że większość restauracji serwujących dania robią to na odpierd.. i z pól produktów za kosmiczne ceny .
Prawdziwego polaka nie jest w dzisiejszych czasach stać na jedzenie w knajpach .A jeśli już do takiej się wybiera to płaci słono za dania z kuchenki mikrofalowej .
Poza tym kto ocenia kucharza po ryju ,chyba jedynie inni restauratorzy dla których pani Gessler to
zeby moc sie nazywac dobrym kucharzem, trzeba obcowac z lepszymi od siebie, czego wg mnie pani gessler nie robi. nie mozna nauczyc sie teorii gotowania, jak ona chce. mozna byc wtedy krytykiem, ale nie mozesz komus pokazac, jak ma gotowac. mozesz tylko ocenic potrawy.
i jasne, ze nie trzeba konczyc zadnych
Mam gdzieś w sumie czy Gesslerowa się myli czy nie, ale to powyższe stwierdzenie wcale mnie nie utwierdza w przekonaniu że te ryby są świeże, zdrowe i dobre - to jest żart sam w sobie :). Nie można zaprzeczyć faktowi, że świeżo złowione ryby są o niebo lepsze od jakiegoś
Master Chef
Jurory śmiały się z kucharzy, że próbowali z garnka, ale:
1)
Komentarz usunięty przez moderatora