Czy czerwone mięso naprawdę nas zabija?
W ubiegłym miesiącu zrobiło się głośno o szczególnym artykule opublikowanym przez naukowców z Harvard School of Public Health. gdzie rzekomo pokazano, że jedzenie czerwonego mięsa zwiększa ryzyko zgonu o blisko 20%. Media podchwyciły temat momentalnie...
Lifelike z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 14
Komentarze (14)
najlepsze
Podstawowa kwestia w dietetyce...
A co to jest czerwone mięso ? A co to jest mleko ? A kiedy ostatnio w maśle było masło a w piwie chmiel ? A ta zielenina to czym pryskana i na jakiej glebie rosła ?
Jedyne żarcie w miarę zdrowe kosztuje tyle, że znajduje się poza zasięgiem zwykłego obywatela, więc te wszystkie "doniosłe" odkrycia są kierowane jakby do mieszkańców pierwszego
Jakie sugestie, taka argumentacja.
No właśnie ich stać bo to również ja na nich zap@!@@@!am i przez to zap@!@@@!anie czasu mi brak.
Wszystko podlega ostrym przepisom, a co 5 minut wałki jak nie "pod stołem" to "substancje rakotwórcze w jajcach".
kup ćwiartkę, albo połówkę świni od chłopa i będziesz wiedział co za mięso jesz
jak kupujesz piwo które ma datę przydatności na rok to to jest konserwa a nie piwo i nie dziw się, że chmielu brak
wszystko da się zrobić również w mieście wystarczy nie iść na łatwiznę kupując produkty przetworzone