Wpis z mikrobloga

#praca #pracazagranica #marihuana #amazon #uk #anglia #emigracja

Jasna cholera, będę musiał przystopować z zielonym bo Amazon robi testy swoim współpracownikom.

Nie wiedziałem.

A ja grzeczny chłopak jestem ;)

OFERTA PRACY

Osoby z okolic hrabstwa Essex (Chelmsford, Colchester), zainteresowane pracą jako kierowca rozwożący paczki dla Amazona mogą kontaktować się ze mną na priv. Wymagane angielskie prawo jazdy i niekaralność.

Samozatrudnienie, płaca 117 funtów dziennie. Praca 6 dni w tygodniu. Od tego należy odliczyć paliwo (około 15 funtów dziennie), wynajem vana (nie trzeba mieć swojego) 20 funtów dziennie (wliczone ubezpieczenie dla kurierów). Jako samozatrudniony(a) płacisz sam(a) podatek i ubezpieczenie. W skali roku jest to od 1500 do 3000 funtów. Mniejszą kwotę płacą zaradni zbierający rachunki i odliczający wszystko co się da (np. skarpety na zimę bo w vanie piździ).

A teraz do roboty
zigiscrew - #praca #pracazagranica #marihuana #amazon #uk #anglia #emigracja 

Jasn...
  • 3
  • Odpowiedz
@ElCidX: nie wiem jeszcze :) mam nadzieje ze fajna bo lubie jezdzic. Dzisiaj dopiero gadalem z gosciem i za godzine mam spotkanie zeby przekazac wszystkie papiery, pozniej jeszcze bedzie z tydzien czekania na CRB check. Gosc szuka ludzi wiecej dlatego dalem to ogloszenie.
  • Odpowiedz
  • 0
@zigiscrew: uuu siedze akurat miedzy Chelmsford/Colchester w Braintree i zdycham w fabryce z Polakami... Troche za swiezy jestem w #uk, ale praca wypisz, wymaluj dla mnie (oprocz tego sprawdzania, tez grzeczny chlopak jestem hrhr)
  • Odpowiedz