Aktywne Wpisy
Kolorowezworki +196
Zdałem sobie sprawę, że przepisowa jazda po Polsce jest nie lada wyzwaniem. Podczas moich ostatnich wyjazdów, których trasa łącznie to ponad 2k km, postanowiłem sobie, że będę jechał w 100% zgodnie z przepisami. W przypadku ograniczenia prędkości - tempomat +7km/h bo o tyle mniej więcej zawyża mój prędkościomierz. Inni kierowcy się zachowują jak jakieś małpy - podjeżdżają pod dupę, machają łapami, migają światłami, wyprzedzają i hamują przed maską, wyprzedzają na trzeciego, wyprzedzają
stormi +6
czy jest tutaj ktos przystojni? czy jestem skazana na rozmowy z brzydalami
weszłam sobie dzisiaj pierwszy raz od bardzo dawna na facebooka (nie jestem bordo więc mogę mieć konto) a moim oczom ukazało się takie oto cudo jak widać poniżej.
Zdziwiłam się, że loszka miała w ogóle tyle odwagi żeby dodać zdjęcie na którym wygląda niekorzystnie, bo wyszła grubo (jak na każdym z resztą, bo jest gruba), ale myślę sobie okej, do odważnych świat należy. Ale co mnie na prawdę zdziwiło to to, że dostała ze 100 lajków i z 40 komentarzy o tym jak pięknie wyszła, jak rozkwita w nowym związku (w związku z #!$%@? czym?) i jak tryska z niej energia (nie wiem jak można to ocenić po zdjęciu na którym widać tylko jakąś kulę).
I tak się zastanawiam, jak można być takim obłudnym żeby napisać komuś z chorobliwą nadwagą, że wygląda pięknie. To powinno się ganić i zachęcać do leczenia, diety oraz ćwiczeń. Jak w tym kraju ma być lepiej, skoro grubasy zamiast dostawać sporą dawkę motywacji, aby coś w życiu zmienić to dostają pochwałę, że tak grubo sobie żyją?
Powiem to głośno: grubasy zróbcie coś ze sobą!
#logikarozowychpaskow #bekazgrubasow
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@CreamPie: ona schudnie/umrze na serce a Ty dalej będziesz bezczelna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czyli jesteś chamicą, w sumie witam w rodzinie.
Do dziś mój kolega się do mnie nie odzywa, bo po alkoholu poprosił o szczerą opinię na temat swojej wybranki, która również mogłaby walczyć w wadze ciężkiej. Nic to nie dało, ze powiedziałem, że to jemu ma się podobać nie mi. Ludzie nie lubią słyszeć prawdy na swój temat, wolą poklepywanie po pleckach, a #!$%@? festiwal atencji na Facebooku to już przekracza