Wpis z mikrobloga

Witam Mireczki,

weszłam sobie dzisiaj pierwszy raz od bardzo dawna na facebooka (nie jestem bordo więc mogę mieć konto) a moim oczom ukazało się takie oto cudo jak widać poniżej.

Zdziwiłam się, że loszka miała w ogóle tyle odwagi żeby dodać zdjęcie na którym wygląda niekorzystnie, bo wyszła grubo (jak na każdym z resztą, bo jest gruba), ale myślę sobie okej, do odważnych świat należy. Ale co mnie na prawdę zdziwiło to to, że dostała ze 100 lajków i z 40 komentarzy o tym jak pięknie wyszła, jak rozkwita w nowym związku (w związku z #!$%@? czym?) i jak tryska z niej energia (nie wiem jak można to ocenić po zdjęciu na którym widać tylko jakąś kulę).

I tak się zastanawiam, jak można być takim obłudnym żeby napisać komuś z chorobliwą nadwagą, że wygląda pięknie. To powinno się ganić i zachęcać do leczenia, diety oraz ćwiczeń. Jak w tym kraju ma być lepiej, skoro grubasy zamiast dostawać sporą dawkę motywacji, aby coś w życiu zmienić to dostają pochwałę, że tak grubo sobie żyją?

Powiem to głośno: grubasy zróbcie coś ze sobą!

#logikarozowychpaskow #bekazgrubasow
C.....e - Witam Mireczki,

weszłam sobie dzisiaj pierwszy raz od bardzo dawna na face...

źródło: comment_F9bUisChokYZUixSozN1zT9xKkcgt4Cb.jpg

Pobierz
  • 138
  • Odpowiedz
@CreamPie: Nie ocenia się ksiązki po okładce....mawiała ma mama.Różne ludzie mają gusta,różne rzeczy się podobają komu innemu.Kolega z pracy też zachwalał jaką to ma seks bombe i yntelygentną.....jak ją zobaczyłem to zawory mi puściły,no ale co kto lubi...
  • Odpowiedz
@CreamPie: Pracuje w handlu i ostatnio miałem możliwosc zobaczyc pewnych kleintow....stary cap-brudne lapy,po 50-tce a ubrany jak 18 latek w croppie, i myslalem ze to jego corka...nawet calkiem calkiem babka.Mowie moze pan corce kupi....i tu mi powiedzial-to moja DZIUNIA....ch..j padłem,nie powstałem (powerade)
  • Odpowiedz
@CreamPie

Czyli jesteś chamicą, w sumie witam w rodzinie.

Do dziś mój kolega się do mnie nie odzywa, bo po alkoholu poprosił o szczerą opinię na temat swojej wybranki, która również mogłaby walczyć w wadze ciężkiej. Nic to nie dało, ze powiedziałem, że to jemu ma się podobać nie mi. Ludzie nie lubią słyszeć prawdy na swój temat, wolą poklepywanie po pleckach, a #!$%@? festiwal atencji na Facebooku to już przekracza
  • Odpowiedz
@CreamPie: Osobiście znam facetów, którym bardzo podobają się kobiety z nadwagą i w życiu nie chcieliby szczupłej ani wysportowanej kobiety. Jest duża szansa, że z tych osób lubiących i komentujących jak świetnie wygląda rzeczywiście ktoś tak myśli. Nie wiem co ciebie boli, że dostała masę polubień czy komentarzy, nic złego nie robi innym będąc grubą, robi na złość tylko sobie i swojemu zdrowiu. Kompletnie nie wiem czemu pisałaś do niej
  • Odpowiedz