Wszystkich, których ja znam robią w hamlu. Ale pewnie inni ludzie używają też innych technologii. Ogólnie robienie tabelek w czystym htmlu kojarzy mi się raczej z pierwszymi stronami nieudolnie robionymi w czasach liceów - wtedy wydawało się normalne, teraz wydaje się dziwne :)
@Ragnarokk: No dobra, wiadomo, że ludzie używają silników szablonów bo to oszczędza czas. Ale nawet jak piszę szablon do Angulara to i tak nigdy nie przyszło mi do głowy nie nazywać tego "HTMLem".
@Marmite: pamiętam jakieś 10 lat temu, jak ludzie przechodzili na divy i CSS-a, to znajomy robił normalnie tabelki wyświetlające normalne dane w divach i hackach w CSS. Na pytanie dlaczego nie użyje
|
|
|
|
#suchar #heheszki #humorinformatykow
---
---
:D
Chyba #januszwebdeveloperki - wiek XX się już skończył.
|#!$%@? jest?
@Ragnarokk: W XXI wieku nie prezentuje się już danych tabelarycznych? Patrz pan...
Raczej chodziło mi o to, że obecnie szanujący sie webdeveloper nie pisze w czystym htmlu.
Wszystkich, których ja znam robią w hamlu. Ale pewnie inni ludzie używają też innych technologii. Ogólnie robienie tabelek w czystym htmlu kojarzy mi się raczej z pierwszymi stronami nieudolnie robionymi w czasach liceów - wtedy wydawało się normalne, teraz wydaje się dziwne :)
HAML a HTML to już raczej kwestia gustu.
, to skwitował to właśnie, że mamy XXI wiek. :D