Aktywne Wpisy
salanderek +170
Czy i co ile pierzecie szczotkę do kibla? Zamieszkałem jakiś czas temu z dziewczyną i była zdziwiona, jak do białych ubrań w pralce dorzuciłem szczotkę do kibla, bo u niej się nie prało, tylko kupowało nowe, u mnie w domu natomiast tak średnio co 2-3 miesiące - wyrzucanie i kupowanie nowych szczotek to wg mnie marnowanie pieniędzy, także ciekawy jestem jak jest u was
#kiciochpyta #mieszkanie
#kiciochpyta #mieszkanie
WenerowaAngela +540
Ostatnio #smiechlemmotzno jak nie chciała zjeść potrawy odgrzanej w #mikrofalowce.
Powoli przestaję ją przekonywać do swoich poglądów bo wszystkie dyskusje wyglądają tak że oboje stoimy przy swoim. Uważa, że nie mam otwartego umysłu i nie widzę tego wszystkiego co się dzieje.
Całe szczęście nie jest #lewakiem, przynajmniej jest jakiś temat z którym stoimy po jednej stronie.
Sam już czasem nie wiem co o tym myśleć. Czy jest tutaj ktoś kto bierze pod uwagę, że np takie #chemtrails jest choć trochę prawdopodobne?
Wystarczy trochę zaznajomić się z tematem aby nauczyć się odróżniać chemitarils od zwykłych chmur. One nie tylko podejrzanie wyglądają, ale przede wszystkim dziwnie się zachowują.
Co
Co do szczepionek to jest też dużo badań które dowodzą, że nie powodują autyzmu. Według mnie nieszczepienie przyniesie gorsze skutki
Powiem tak, warto jest unikać tego całego gówna, ale nie wszystkiego idzie ogarnąć.
Po za wyglądem chemtrails też inaczej się zachowują. Czy uważasz żeby to było normalne aby smugi kondensacyjne rozszerzały się, przykrywając całe niebo i zmieniając jego kolor z błękitnego na dziwnie mlecznobiały?
Chemtrails tak robią, wystarczy poobserwować (choć w sumie teraz kiepska chyba pora na
Zdziwiłbyś się ile oni teraz nakazują pakować tego w dzieciaki. Za naszych czasów to dostawaliśmy tyle co na lekarstwo w porównaniu do tego co teraz dzieciom wciskają. Teraz to chcą szczepić dzieci na potęgę, szczepionka na każdą piedołę.
@imarid: Ja chemtrails obserwowałem sam, na własne oczy. Jest to chyba jedna teoria spiskowa, którą mogę potwierdzić z własnych obserwacji. Bo
Są też teorie spiskowe jakie krążyły 70 lat temu, że trzy z najpoteżniejszych państw na świecie, gdzieś
A jaki chcesz, albo właściwie inaczej, ile za to jesteś w stanie zapłacić?
Ten kto ma kasę.
Kasa, wpływy, seks, dragi i rock'n'roll, etc.
Rozumiem, że masz na myśli zwierzęta, bo wiesz, rośliny i
PS pewnie myśli, że szczepionki powodują autyzm.