Aktywne Wpisy
JamaloV8 +299
EA właśnie zbanowało moje konto, bo miałem na Steamie nick "FREE TIBET, F*CK CHINA" i grałem w Apexa z takim nickiem. Co najśmieszniejsze zbanowanego konta nie można odłączyć od Steama, więc każda gra multiplayer od EA, którą mam, jest już niegrywalna. Powtórzę jeszcze raz, bo nie było mnie słychać: FREE TIBET, FUCK CHINA AND EA. #apexlegends #gry #steam #fuckea #chiny
lagomorph +451
Miałem to ogromne szczęście, że udało mi się wyrwać z #kolchoz
Moja rodzina tego nie akceptuje xD. Wszystko zaczęło się od momentu, gdy powiedziałem na spotkaniu rodzinnym, że się zwolniłem z gastrokołchozu by rozwijać swoją działalność. Jak mój stary usłyszał, że nie wstaję o świcie tylko wysypiam się do oporu i pracuję 13-20 lub 14-21, bo sam sobie ustalam godziny pracy, to rozpoczął swój wywód słowami:
- to dlaczego Ty to synek
Moja rodzina tego nie akceptuje xD. Wszystko zaczęło się od momentu, gdy powiedziałem na spotkaniu rodzinnym, że się zwolniłem z gastrokołchozu by rozwijać swoją działalność. Jak mój stary usłyszał, że nie wstaję o świcie tylko wysypiam się do oporu i pracuję 13-20 lub 14-21, bo sam sobie ustalam godziny pracy, to rozpoczął swój wywód słowami:
- to dlaczego Ty to synek
Cauka jest zwyczajnie chory psychicznie i potrzebuje stałego dopływu skrajnych emocji, aby nie zwariować. Dlatego stworzył 2 alternatywne osobowości - Baczala, który go nie cierpi, oraz Pyrę, która go kocha (ale mniej niż mnie, warto o tym pamiętać). Siedzi na 3 otwartych kartach i spamuje mirko, ale nie dostanie bana, bo Michauowi zwyczajnie jest go szkoda. Mimo to, Cauka każdego wieczora i tak kładzie się w swojej pieczarze i płacze, bo jest zbyt przebiegły, aby dać się zwieść swoim własnym intrygom.
#permdlacauki
@spatsi: Nigdzie nie idziesz, zostajesz robić listę na nocnej.
Dobranoc!
@Sajsu: Wybacz, nie tym razem.
dobranoc spatsi
Komentarz usunięty przez autora
ALE TO PRAWDZIWA PRAWDA JEST :OOO
@spatsi: widzę, że i @pieczarrra jest w to zaangażowana ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@pieczarrra onotu
@pixxel: największy lewacki zbrodniarz w historii mirko, @FilozofujacaCalka