Wpis z mikrobloga

@browarPL: Ciekawe ile sobie pogra, biorąc pod uwagę limity obcokrajowców w lidze tureckiej. Swoją drogą ładną ma Kubiak historię klubów na ich stronie :D

1993-2001 EC Banespa, 2001-2002 Blumenau Pró-Vôlei, 2002-2004 Sport Club Ulbra, 2004-2006 Zenit Kazan, 2006-2009 Callipo Vibo Valentia, 2009-2013 Trentino Volley
  • Odpowiedz
@akurczak: Też jestem ciekaw. Pewne jest, że sobie ładnie zarobi. Co do Kubiaka, to piękną ma historię, szkoda, że nie pokrywającą się z prawdą :D Czemu to ma służyć? Podkreśleniu, że mają samych najlepszych z najlepszych?
  • Odpowiedz
@akurczak: Możliwe, ale gdzieś też o tym czytałem, więc jest tak od pewnego czasu. Może kiedyś zmienią.

@jezus_cameltoe: Ja mniej, bo od pewnego czasu chodziły plotki. Bardziej byłem zaskoczony jak odchodził Kubiak i Bernardi.

Swoją drogą nie spodziewałem się, że Trefl tak zdecydowanie dziś wygra.
  • Odpowiedz
@browarPL: Tak, też wcześniej to widziałem, a teraz chciałem sprawdzić ilu tam obcokrajowów mają i zobaczyłem, że nadal wisi. W każdym razie z historią Raphaela się zgadza.
  • Odpowiedz
Swoją drogą nie spodziewałem się, że Trefl tak zdecydowanie dziś wygra.

@browarPL: no ja też, jak już to w 3:1 bardziej wierzyłem, albo zwyczajnie przegraną, ale to co wyprawiali było niesamowite - potrafili stracić w serii parę punktów, ale mimo tego zaraz znów odrabiali przewagę. Bardzo licze na tą drużynę aby namieszała w Pluslidze, nawet kosztem Resovii, której kibicuję.
  • Odpowiedz
Mają dobry skład i trenera, więc mogą namieszać. Jestem ciekaw ich spotkań z pozostałymi zespołami z W4.

@browarPL: to jest taka sama sytuacja jak Delecta Bydgoszcz - Antiga był jej monolitem, tak samo w Treflu jest to Schwartz.
  • Odpowiedz
to jest taka sama sytuacja jak Delecta Bydgoszcz - Antiga był jej monolitem, tak samo w Treflu jest to Schwartz.

@jezus_cameltoe: Schwarz i Mika moim zdaniem są takimi monolitami. Zobaczymy na dalszy przebieg wydarzeń. Ja czekam na mecz ich ze Skrą w 10 kolejce, potem z Resovią w 11, a w 12 z JW. Mogą być dobre mecze i zobaczymy jak to będzie z siłą. Choć najpierw jest jeszcze Skra z
  • Odpowiedz