Wpis z mikrobloga

@lomir: No właśnie wygląd mnie oczarował. Te klikające podczas wciskania guziczki ()

śliczna jest. I można do niej dokupić adapter bluetooth i np słuchać spotify z telefonu na takim zestawie
@haxxx: no i git ( ͡° ͜ʖ ͡°) myślę, że jak chcesz coś nowego w tym przedziale cenowym to większość zagra podobnie. być może jest na tych samych scalakach, chociaż yamaha poprawiła osatnio swoje brzmienie. pozostaje kwestia wyglądu i tego czy chcesz dokupić inne klocki z tej samej firmy.
@lomir: mam póki co ograniczony budżet, głośniki chyba zakoszę od teściów. Mają 5.1 samsunga z przed jakichś 7-8 lat. Myślę że póki co i tak to będzie dla mnie wielki przeskok. Później może pomyślę nad jakimś JBL :)
@haxxx: z ampli jest ten problem, że trzeba kupić nowe xd standardy się cały czas zmieniają i tego nie przeskoczysz. no... apetyt rośnie w miarę jedzenia xd
@Ojezu: Mi to potrzebne będzie do wszystkiego .Filmy, gry, muzyka. + muzyka strumieniowana z telefonu ze spotify więc taki bajer jak blutut się przyda :)