Wpis z mikrobloga

Jak zwykle wyszło na jaw #!$%@? niektórych ludzi. Umiera młoda, ładna aktorka. Umiera na raka, najbardziej #!$%@?ńską chorobę ever. A na mirko?

HEHE WIDOCZNIE PAPIESZ TAK CHCIAŁ XD PACZ SEBA JAKI ZE MNIE ZIMNY #!$%@?, AJS KOLD NYGA.

Stańcie około 5 metrów od ściany, pochylcie głowę do przodu i mocno się rozpędźcie, bo na takie #!$%@? mózgowe nie ma lekarstwa.

#annaprzybylska #oswiadczenie #boldupy
  • 18
  • Odpowiedz
@Vladimir_Smirnoff: Dokładnie, jeszcze się jeden z drugim cieszą... Ehh "wielkie mirko" "elita wkopu" "smieszki" poziom sięga dna, nie ma co się dziwić, skoro 3/4 nie ma życia poza komputerem i na siłę próbują być zabawni...
  • Odpowiedz
@Nekron: Różnię się sporo, bo rozróżniam śmierć i rozróżniam #!$%@?. Jeśli ktoś zakłada farmę lajków tylko po, żeby na niej zarobić - co jest czystym #!$%@? - zasługuje na zrobienie tego samego w przypadku jego śmierci. Jestem zwolennikiem Kodeksu Hammurabiego, jakie by ono miało nie być. Oko za oko, ząb za ząb.
  • Odpowiedz
Pocieszę cię - oni wszyscy zdechną. Nie umrą, zdechną. Na szczęście.

@Linux__Shines: Chyba mam coś ze wzrokiem. Bo napisałeś że ktoś zdechnie. "Na szczęscie." Czym się w takiej sytuacji różnisz od tych który się z tego naśmiewali? Robisz dokładnie to co oni.
  • Odpowiedz
@Nekron: Oczywiście że to napisałem, sam też "zdechnę" i mam w to #!$%@?, bo najpewniej sam się pierwszy o tym dowiem. A póki co - zacytuję PSY:

To po co taki człowiek żyje? Po co taki człowiek żyje, jak ten chwast?

Takie chwasty na społeczeństwie trzeba wyrywać. Trzeba wyrywać znieczulicę i obdarzać znieczulicą tych, którzy sami zachowują się w taki właśnie sposób. A że jedyny sposób to życzenie komuś śmierci -
  • Odpowiedz