Wpis z mikrobloga

Nowy album Thomasa Bergersena tj. Sun jest genialny. Prawdopodobnie lepszy od Illusions którego uważam za arcydzieło. Po prostu królewska uczta dla uszu. Polecam.

• 5
  • Odpowiedz
@Zari: wstępne wczoraj przesłuchałem i moim zdaniem strasznie szkoda, że poszedł bardziej w kierunku takiego... "przygodowego" brzmienia, a nie w coś typu "Cry" - póki co wciąż mój faworyt (nie licząc "Cassandry", ale tę przecież wszyscy już znamy z 2sf heaven) ale muszę się bardziej z resztą osłuchać).

Prawdopodobnie lepszy od Illusions

Moim zdaniem nie.
  • Odpowiedz
@ryhu: Tzn moim zdaniem Illusions jest takie bardziej spokojne i... "magiczne". Jak go słucham to mi się kojarzy z jakąś mistyczną przyjaźnią/miłością. Na pierwszy rzut ucha słychać, że Sun jest bardziej napakowane akcją, ale obfituje w zaskakujące kompozycje bo bardzo ze sobą współgra. Oczami wyobraźni cały czas miałem obraz ogromnego, "żyjącego", przerażająco potężnego Słońca.
  • Odpowiedz
Oczami wyobraźni cały czas miałem obraz ogromnego, "żyjącego", przerażająco potężnego Słońca.

@Zari: dla mnie ten obraz jest już od ładnych kilku lat zajęty( ͡° ͜ʖ ͡°)
ryhu - > Oczami wyobraźni cały czas miałem obraz ogromnego, "żyjącego", przerażająco ...
  • Odpowiedz