Aktywne Wpisy
SaintWykopek +8
Mocno #!$%@? akcja. Jeśli ktoś czyta moje wpisy(albo w Discord) wie już że pojechałem pracować na Niemcy, niestety w mieszkaniu taki syf (na podłodze +rozwalony sedes i drzwi) że zrezygnowałem. Miesiąc płaciłem za pokój u Niemca szukając czegoś w okolicy(bez auta), nie udało się, znalazłem ofertę na magazyn 13€/h(Holandia), no super zdjęcia(mieszkań) pani mi pokazała. Byłem pod adresem, przyjechał koordynator, pytam się co to jest-wskazując na bungalowe osiedle, on mi gada że
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
A drugi radzi sobie już tak dobrze, że ogarnął dwie maszyny i jak na żółtodzioba robi naprawdę nieźle. Nawet się trochę otworzył i dziś już ze mną sobie żarciki puszczał i rozmawiał, ale przed innymi nadal się płoszy i nic nie mówi. Na koniec przyszedł i taki zadowolony się chwalił ile zrobił, że czasu nie marnował i coś mi się wydaje, że jemu ta akceptacja i polubienie z mojej strony sprawia więcej przyjemności niż sama wypłata. Z każdej pochwały się cieszy, robi szybciej i lepiej, morale widać, że mu podskakują. To chyba ten introwertyczny typ, bo inni go płoszą, jak coś pytają to się pląta, nie wie co mówić, jakoś mu źle, ale mnie już "ogarnął" i chyba polubił i mam wrażenie, że chce nawet zaimponować w jakiś sposób. Fajnie się na to patrzy, bo taki zadowolony chłopak ;p A ten jego brat jak przychodzi na chwilę to tylko mu dokłada do pieca.
Na szczęście najprawdopodobniej z obu będą pracownicy, tylko jeden będzie po szkoleniu zarabiał dobrze, drugi słabiej, bo widać, że nie lubi bardziej skomplikowanych czynności, a te bardzo proste go absorbują. Rok różnicy, bracia, a jacy różni. Introwertyk i ekstrawertyk, jeden potrafi i jest fajnym chłopakiem, ale myśli że tak nie jest, drugi który kipi pewnością siebie jest głąbem totalnym.
A ja już wymiękam, od 8 rano do 22 non stop zasuwanie. Szczęście, że w środę jadę z towarem to sobie chociaż 12 godzin w busie... posiedzę.
#historieprywaciarza #firma
Wrzucaj częściej takie historie prywaciarza. Fajnie się czyta.
@Obserwator_z_ramienia_ONZ: Może tak, może nie. Nie mi oceniać. Dla mnie samego to nie jest chyba