Wpis z mikrobloga

#aliexpress #pokazzakupy #cebulamotzno

Stwierdziłem że i ja kupię coś u chinczyków i zobaczę jak u nich z jakością.

1.Kupiłem #!$%@? raybanów z tej aukcji link. Przyszły, jakość wykonania ogólnie w porządku tyle że zamówiłem nr 4 a przyszły mi bez polaryzacji, i chyba szklane a nie plastikowe bo są dosyć ciężkie (z polaryzacja są chyba plastikowe). Zrobilem dispute i zobaczymy co bedzie. Zdjęcie poniżej.

2.Kupilem rowniez #!$%@? polówek firmy Polo i Lacoste z tych aukcji:

link i link

Jak wyjąłem je z paczki to się lewą nogą przeżegnalem :D. Takiego ścierwa to jeszcze nie widzialem, jakość tak #!$%@? że aż wstyd no ale czego sie spodziewać za 12$. "Lacoste" nawet fasonu nie trzymala i poszla do kosza a "Polo" została do domu do sprzątania - wstyd nawet sie listonoszowi w tym pokazac, #!$%@? fejkiem z kilometra. Obydwie tak mierne że prześwitują (i to przez podwójny materiał a nie że tylko 1 strona).

Zdjęcia w komentarzu bo nie umiem dodać kilku zdjęć na raz
Pobierz
źródło: comment_7OpzmyiI9J8Rb5AWW5AW6Q757MQN4cvw.jpg
  • 12
@takzewidzisz: Też zamówiłem polo z ciekawości bo mam porównanie z oryginałem tylko to z większym logiem, ja zapłaciłem około 9$ i również sie dziwie jak ludzie mogą to kupować i jeszcze sie kłócić w komentarzach rzucając teksty

HAHA LAMUSY 200 ZŁ ZA POLUWKE Z KONIEM, JA MAM ZA 30 ZŁ I TO MOJA LEPIEJ WYKONANA JEST I KITAJEC PO GODZINACH ROBIŁ WIĘC TO ORGINAŁ NA STUWE