Wpis z mikrobloga

@fuurikuuri: Dzisiaj wyjątkowo bez wódki ;)

@Persil: Samodzielnie zmielona wołowina + drobno posiekana cebula + drobno posiekany ogórek. Nie ma nic gorszego od grubo pokrojonych składników ( ͡° ʖ̯ ͡°) Zdjęcie poglądowe robione butelką po Ciechanie ;)
9968-3=9965


Zimny Ciechan do tatara wchodzi jak złoto.

A wy co, kotlety sojowe i Tyskie? Nawet mi was nie żal ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#10000ciechanow #gotujzwykopem #pijzwykopem

@AlfaMenel: Polecam wymieszac skladniki wczesniej i odlozyc na kilka godzin jak sie przezre to lepiej smakuje. Zamrozone wczesniej mieso nie ciemnieje i ma przyjemny czerwony kolor. Tatar to prawdziwe meskie danie i dobrze sie wyspecjalizowac;)