Aktywne Wpisy
miekki_am +15
Jedno mnie tylko zastanawia, nie tylko w kontekście BK. Jeśli ludzie marudzą, że ich nie stać na mieszkanie, że trzeba pół banki na 60 metrów, że będą spłacać 30 lat mieszkanie 40 m, itp. To dlaczego, do cholery, dalej mieszkają w mieście z takimi cenami? Sorry, ale na przykładzie mojego powiatowego miasta w Polsce A, z dobrymi zarobkami lokalnymi, można spokojnie kupić 63 metrowe, 3-pokojowe mieszkanie za 250-280 tys., używane, stówka na
depralin +29
Czy w tym kraju zarobienie 4000 netto to jest wyczyn godny rozczepienia atomu?
Jestem w trakcie poszukiwania pracy i to co #!$%@? się na rynku pracy to jedno wielkie xD.
Byłem na rozmowie w jednej z większej produkcji w regionie,praca 8h na 3 zmiany z sobotami i nadgodzinami,dzienna norma to przerzucenie 12 ton blachy. W ciągu tygodnia mam przerzucić 60 ton blachy,miesięcznie wychodzi 240ton a to wszystko za 3600 netto.
Ja #!$%@?,faktycznie
Jestem w trakcie poszukiwania pracy i to co #!$%@? się na rynku pracy to jedno wielkie xD.
Byłem na rozmowie w jednej z większej produkcji w regionie,praca 8h na 3 zmiany z sobotami i nadgodzinami,dzienna norma to przerzucenie 12 ton blachy. W ciągu tygodnia mam przerzucić 60 ton blachy,miesięcznie wychodzi 240ton a to wszystko za 3600 netto.
Ja #!$%@?,faktycznie
Muszę przyznać, że byłem zaskoczony jakością wykonania i samą paczuszką, która wygląda jak sporo droższy sprzęt (niż te 4zł ( ͡° ͜ʖ ͡°) ). w komplecie jest instrukcja rozpakowania, oprócz nałożonych gumek jeszcze 3 pary różnej wielkości i kształtu. Co do dźwięku... od razu po założeniu - tragedia. gra tylko jakby 100hz które zamula wszystko. o blaszkach czy depnięciu stopy można pomażyć. no i same gumki... akurat ich jakość wykonania jest słaba, szeleszczą, łatwo o efekt mikrofonowy. Jednak po dociśnięciu gumek, ich rotacji, założeniu tych z cx300, a ostatecznie gumek z xiaomi z rysunkiem słuchawki (czyli pewnie do rozmów) okazało się, że nie jest źle. Ba, jest bardzo fajnie. W Marillion - Assasing pojawiła się szeroka scena, bas ma kopnięcie, gra nisko i głośno, ale nie zagłusza innych partii. Brakuje może sopranu, lub środka, ale to może być kwestia mojego wybitnie niedopasowanego do tego sprzętu ucha. Z początku wydawało mi się, że to podróby, słuchawki, które wszyscy zachwalają, killery budżetowego pola zagrały dość średnio, ale po kilku kombinacjach było ok. myślę, że spokojnie dałbym za nie więcej niż te 4zł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pokazzakupy #wish trochę #audioboners
@-18: tak
ps: te sa fajne
https://www.wish.com/#cid=53bc0c20ff4d6d2c79a4e72b
Pistony poniżej 20$ to ewidentne podróby. Szczególnie, że część kasy idzie do sprzedającego na wish.com
16ohm
94dB
2mW
czyli trochę inaczej niż na v2. podobno jest jakieś 2.1, które ma takie parametry.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora