Aktywne Wpisy
Mam poważny problem i nie mogę przez to spać
Skoro większość kobiet nie ma tego mitycznego punktu G i samo wejście bolca nic nie znaczy, to po co tyle kobiet uprawia przygodny seks?
Przecież najlepiej chyba mieć coś z tego aktu a randomowy koleś na imprezie będzie miał wywalone w księżniczkę i najlepiej mieć stałego partnera który będzie o to dbał i znał nasze ciało. O co więc chodzi z tym, że
Skoro większość kobiet nie ma tego mitycznego punktu G i samo wejście bolca nic nie znaczy, to po co tyle kobiet uprawia przygodny seks?
Przecież najlepiej chyba mieć coś z tego aktu a randomowy koleś na imprezie będzie miał wywalone w księżniczkę i najlepiej mieć stałego partnera który będzie o to dbał i znał nasze ciało. O co więc chodzi z tym, że
sameowoce +1
Co przestaniecie robić jak tylko stajecie się bardzo bogaci?
Ja: gotować. Jem głównie na mieście w lodowce są tylko jajka mleko i francuski szampan.
Ja: gotować. Jem głównie na mieście w lodowce są tylko jajka mleko i francuski szampan.
@steemm: Zasada przyzwoitości. Chciałbyś aby przyjezdni rodowici Niemcy decydowali za Polaków o autonomi lub odłączeniu się śląska od Polski? To jest sprawa tylko i wyłącznie tubylców i emigranci nie powinni mieć nic do gadania.
@deyna: Gdyż kultura
@steemm: jeżeli tylko pracuje, to nie może głosować. (Choćby z tego powodu, że nie da rady się zarejestrować) Jeżeli mieszka, żyje i interesuje się swoim nowym krajem, to jak najbardziej.
@Zeroize: 1. Czy umiesz wyrazić swoje zdanie bez obrażania ludzi? Postaraj się — pomożesz nie tylko sobie.
2. Są emigranci i są mieszkańcy. Ten
Po pierwsze nie obrażam tylko wyrażam się o ogóle. Gdzie Polacy w tym wszystkie patusy które wyjechały w tamte rejony stanowią o kraju który istnieje dłużej niż Polska.
Po drugie to, że sobie załatwiłeś obywatelstwo nie świadczy od razu o tym, że masz decydować za rdzennych tubylców. Świetnie, że wiążesz swoją przyszłość z UK i płacisz podatki, ale nie zmienia to faktu, że w tak delikatnych sprawach jak stanowienie o
Komentarz usunięty przez autora