Aktywne Wpisy

pieczarrra +197
Patrzycie na umierającego kotka. Ma 15 lat, dwa miesiące temu miał wyciętego guza obok dupki. Okazało się, że ma drugiego, nieoperacyjnego w bebeszkach. Straszne schudł i zmizerniał. Czuje się dobrze, ale wiem, że to kwestia miesiąca, może paru.
Antek, bo tak ma imię, jest u mojej mamy. Ale po tym jak musiała uśpić pierwszego kota, którego miałyśmy, teraz ja będę musiała to zrobić.
Z jednej strony nie wyobrażam tego sobie, ale z
Antek, bo tak ma imię, jest u mojej mamy. Ale po tym jak musiała uśpić pierwszego kota, którego miałyśmy, teraz ja będę musiała to zrobić.
Z jednej strony nie wyobrażam tego sobie, ale z
źródło: temp_file4135951345067328279
PobierzZawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

Wczoraj rozowemu na moim wp pokazałem flightradar. "desygnat chce takie, chce, jakie to super, poczemu ja tego nie mam?". No to biore jej Samsunga i ściągam. Czy w wersji free nie da się podglądać parametrów samolotu? Bo tylko pokazuje mi ze cos leci i ewentualnie co, ale nie mogę wejść w samolot i sprawdzić gdzie leci, z jaką prędkością itp. Na wp mam platna wersje. Darmowa, aż tak jest okrojona? Jechałem samochodem i nie bawiłem sie zbytnio, a bylo juz późno, a zobaczę się z nią dopiero jutro