Aktywne Wpisy
xena_x +4
Oglądałam kanał kobiety ok. 35 lat, ma doktorat, byla dyrektorką w korporacji, prowadzi kanał na yt o tym że rzuciła korporację i nie pracuje, nie musi bo zarobiła tyle że ma wszystko, a gdyby chciała wrócić to przyjęliby ją z pocałowaniem ręki. Jest bogata, zadbana, z charakteru nie jest stereotypową korpo bitch, wydaje mi się że ma dystans do siebie, potrafi się z siebie śmiać, mówi bardziej z sensem niż te 20-letnie
źródło: ea1bfc3f-c6be-40d0-8a90-b97d1617422a
PobierzKogo wolałbyś?
- Bogata dyrektorka w korporacji, 35 lat 46.4% (214)
- Julia, studentka turystyki i rekreacji, 20 lat 53.6% (247)

toitakniemaznaczenia +209
mam dziś urodziny
#frenpill
#frenpill
źródło: fbe8ab2778c00c8f5459b35251a4a17b
Pobierz

A praca jest tak lekka (stanie przy kołowrotku i gapienie się czy dobrze idzie). że jak walniesz 12 godzin to wracasz wypoczęty, bo to raczej doglądanie i siedzenie na dupie. Nie no, nie ma roboty w tym kraju, taka #!$%@? bieda, wszystkim źle, a pracowników nie ma. Sami #!$%@? przyszłościowcy sądzący, że będą prezesami i gardzą taką pracą. Lub wolą wyzyskiwać rodziców, dziadków i innych, co za smutne pokolenie wchodzi teraz na rynek pracy. Wychowani na marzeniach, a spełni się jednemu na 10 tysięcy... A najśmieszniejsze, że mam też wakat na maszynownie, gdzie mogę dawać i 8k na miesiąc, co jest dobrą pensją, ale jakoś nikt nie potrafi mi zaoferować pracy tam ;) Sami totalnie "fantastyczni", a ogarnięcfie prostych pierdół zajmuje godziny. Nie widzą, że są głąbami, a chcą żeby zapłacić jak za fachowca. Ludzie wychowani na telewizorze i marzecniach. #firma #truestory #takaprawda
Komentarz usunięty przez autora
@vivo: Nic tak nie męczy w pracy jak brak pracy. Autopsja, wole mieć #!$%@? niż się #!$%@?ć, bo wtedy jestem resztę dnia bez życia.
#niepopularnaopinia