Aktywne Wpisy
Itslilianka +93
Pamiętacie tą grę? Jezus ale to na tamte czasy było super! Fajne, kolorowe mapy, doskonała grywalność o tryb dla kilku graczy. Aż sobie kupię by złożyć hołd twórcom. Dodam że studio odpowiedzialne za produkcję jest dziś znane jako Epic Games #gry
Chlor2115 +112
Nienawidzę jak ktoś się do mnie tak zwraca, w jakby nie było, poważnym piśmie. Co ciekawe, w samym załączonym pliku pdf gdzie jest odpowiedź jest już:
Ale pewnie tylko dlatego, że Karyna która pisała tę odpowiedź na reklamację ma jakiś gotowy formularz. Jeszcze w treści maila, która mówi tylko o tym że w załączeniu jest odpowiedź na reklamację jest zrobiona literówka. Tam jest dokładnie 20 słów i Karyna zrobiła literówkę.
Treść odpowiedzi jest nielogiczna, na początku przyznali mi rację i stwierdzili, że od najbliższej faktury odejmą to co zawyżyli w poprzedniej, natomiast dalej piszą:
Na samym końcu odpowiedzi jest namowa na skorzystanie z e-faktury. Wczoraj dzwonił do mnie facet z Orange i też proponował e-fakturę. Już po raz któryś odmówiłam, czy oni nie mogą sobie tego zapisać w systemie? Jak będę chciała e-fakturę to do nich zadzwonię ;_;
#gorzkiezale #karyny #brakszacunku