Wpis z mikrobloga

@enigmatyczny_hipolit: Jest łatwiejszy sposób na kowalstwo. Znajdź i naucz się zwoju transmutacji. Odwiedź kilka kopalni i zbierz całe żelazo. Zamień je na złoto, wyśpij się i rób pierścienie. Odblokujesz w ten sposób krasnoludzkiego perka. Zbieraj dalej złom i rób łuki (po wyspaniu sie). Spokojnie dojdziesz w ten sposób do 80-85 poziomu.

Mnie pozwoliło to stworzyć tanka dosyć wcześnie w rozgrywce i nikt nie był w stanie stanąć mi na drodze. A
@enigmatyczny_hipolit: Ech, na tym poziomie to powinieneś pławić się w kasie.

Zbieraj każdy magiczny item. Każdy.

Zaklinaj w #!$%@? i sprzedawaj to.

Jak ktoś proponował - pokręć się po świecie, zbierz kamyki do korony - później będziesz miał tyle klejnotów, że kupisz każdy domek, i każde możliwe naczynie nimi wypełnisz (ja już tak zrobiłem, potem to już tylko wyrzucałem je na środku domku aż w końcu było ich tak dużo że
@kkllus: Wlasnie nie wiem. Kompletnie mnie sie kasa nie trzyma. Mimo ze kase wydawalem tylko na trenerow i umeblowanie Wietrzeny Domek. Sprawdze o co chodzi z ta korona i gdzie ja znajde. :)
@enigmatyczny_hipolit: Masz bodajże 24 kamienie, które jak zbierzesz wszystkie i zaniesiesz do gildii złodziei to dostaniesz lokalizacje korony. Po znalezieniu korony i wypełnieniu całości tego questa dostajesz jakiś bonus sprawiający że w prawie każdej skrzynce jest jakiś klejnot.