Aktywne Wpisy
kurczaczak +26
#rosja #ukraina
Mieszkam w #holandia Mam w pracy kolegę Rosjanina. Ogólnie bardzo spoko koleś, naprawdę można pogadać z nim na poziomie. Polubiliśmy się, gdyż nie ma co ukrywać, że istnieje pewien krąg kultury Europy Wschodniej (przy okazji pozdrawiam Rumunów, z pozytywnych doświadczeń to jeszcze Hindusi są bardzo fajni).
Kilka razy już żalił mi się, że ludzie zmieniają do niego nastawienie gdy dowiadują się, że jest Rosjaninem. Ludzie słyszą jak np. rozmawia z
Mieszkam w #holandia Mam w pracy kolegę Rosjanina. Ogólnie bardzo spoko koleś, naprawdę można pogadać z nim na poziomie. Polubiliśmy się, gdyż nie ma co ukrywać, że istnieje pewien krąg kultury Europy Wschodniej (przy okazji pozdrawiam Rumunów, z pozytywnych doświadczeń to jeszcze Hindusi są bardzo fajni).
Kilka razy już żalił mi się, że ludzie zmieniają do niego nastawienie gdy dowiadują się, że jest Rosjaninem. Ludzie słyszą jak np. rozmawia z
Viado +19
Oferta konfederacji dla polaków - duży samochód w dieslu, karkówka z grilla na trawniku pod własnym domem - wszystko za własne ciężko zarobione pieniądze.
Oferta oPOzycji dla polaków - robaki podgrzane na grillu elektrycznym na balkonie w mieszkaniu 35m2 wynajmowanym od korporacji i życie na zasiłu zwanym dochodem podstawowym.
Ale polactwo i tak nie zagłosuje na konfederację bo ta nie pozwala się skrobać julkom, jest przeciwko LGBT oraz nie robi laski ukrainie.
Oferta oPOzycji dla polaków - robaki podgrzane na grillu elektrycznym na balkonie w mieszkaniu 35m2 wynajmowanym od korporacji i życie na zasiłu zwanym dochodem podstawowym.
Ale polactwo i tak nie zagłosuje na konfederację bo ta nie pozwala się skrobać julkom, jest przeciwko LGBT oraz nie robi laski ukrainie.
Miraski miszcze elektroniki - da się jakoś podłączyć TV bezprzewodowo do TV idącej z naziemnego kabla? Jakieś pudełko z wifi podpięte do kabla wysyłające sygnał do telewizorka na ścianie żeby mi kable nie sterczały?
Czyli co, lapek z tunerem będzie po po wifi przesyłał obraz do takiego ustrojstwa wpiętego w telewizor?
@w_szafa : jakis sprzęcik, który wyrzuci na telewizor sygnał po HDMI, a z drugiej strony będzie klientem DLNA i wyświetli zdalny stream z czegos co odbierze DVB-T i i wystawi pojedynczy kanał po DLNA. Jak masz jakiś smatt tv, ktory ma wbudowanego klienta DLNA i wifi to obejdzie sie bez dongla. Czyli dać się da, tylko pomysł totalnie niewygodny... jako ze wiekszosc czasu przy