Aktywne Wpisy
Aryo +81
To nie koniec dobrych wiadomości. Jest taki żołnierz rosyjskiego VDV, który od dawna postuje swoje okopowe życie. Dodał smutnego posta, że "chłopaki ze 126 brygady już nie przekażą pozdrowień. Wszyscy zginęli 30 stycznia [...] Dowódcę 126 brygady trzeba rozstrzelać"
#aryocontent #rosja #wojna #ukraina
#aryocontent #rosja #wojna #ukraina
Karol_Kot +11
Sporo osób jest tutaj zdezorientowanych sytuacją, więc wyjaśniam. Jeśli czegoś zapomniałam, to proszę dopisać w komentarzu. Otóż, Kingi nigdy nie było, Baobab pewnie przeglądał randomową dziewczynę, bo jakoś nie wierzę, aby Tucznik specjalnie to zaplanował, jest za głupi. Niemniej jednak, zorientował się, że sądzimy, iż Kinga A. od smażalni ryb to jego nowa „kobieta życia”. Podsycał nastroje, Kinga A., zupełnie obca osoba oberwała rykoszetem, bo Tucznik postanowił się z nami zabawić, ukrywając
Chyba zrobię mu taki 1 raz że będzie miał problem ze wstaniem z łóżka w poniedziałek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#silownia
@horiks: nie zapomnij o lubrykancie, na sucho nikt nie lubi
wiadomo, że coś rośnie ;)
@maskar: nieprawda :)
@cielo: @Kovacs: Nie jest gruby, jak się zrazi po 1 treningu to ma małą motywację
@yacolek: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
że coś rośnie
@maskar: kolega nie wie chyba czym są zakwasy
@horiks: to jest cipą
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
ekspertem nie jestem, więc nie zamierzam się sprzeczać, ale do tej pory wydawało mi się, że jeśli po treningu odczuwam zakwasy to znaczy, że w mięśniu naderwały mi się jakieś mikrowłókienka, które teraz odrastają w większej ilości, hehe.