Aktywne Wpisy
PanPrezes_PL +18
Najlepiej wydane pieniądze na nowy sprzęt , kupiłem monitor
Alienware AW3423DW
Obraz żyleta, siedzę już kilka godzin i tylko podziwiam tą perfekcyjną czerń ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli ktoś się jeszcze zastanawia to gorąco polecam, to jest monitor ostateczny, nic lepszego nie trzeba :)
#pcmasterrace #monitory #alienware #oled #komputery #informatyka #ultrawide
Alienware AW3423DW
Obraz żyleta, siedzę już kilka godzin i tylko podziwiam tą perfekcyjną czerń ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli ktoś się jeszcze zastanawia to gorąco polecam, to jest monitor ostateczny, nic lepszego nie trzeba :)
#pcmasterrace #monitory #alienware #oled #komputery #informatyka #ultrawide
BanbaBanba +74
Tak właśnie IGenius zajmuje się Tradingiem, inwestowaniem w Krypto i rozwojem osobistym XD
Piękny poradnik od Game Changers Polska jak naganiać frajerów do piramidki i czerpać profit z "BIZNESU ONLINE" Prawdopodobnie rady od samego Felixa Fallusa lub Biernata.
Kogo zawołać do glosówki w której Rudnicka jawnie mówi ile #!$%@?ła hajsu na wynajęcie drogiego hotelu pod robienie tiktoków? XD
Wyślijmy to całe frajerstwo do prawdziwej pracy!
#frajerzyzmlm
Piękny poradnik od Game Changers Polska jak naganiać frajerów do piramidki i czerpać profit z "BIZNESU ONLINE" Prawdopodobnie rady od samego Felixa Fallusa lub Biernata.
Kogo zawołać do glosówki w której Rudnicka jawnie mówi ile #!$%@?ła hajsu na wynajęcie drogiego hotelu pod robienie tiktoków? XD
Wyślijmy to całe frajerstwo do prawdziwej pracy!
#frajerzyzmlm
#wot
@Szyniasty: ლ(ಠ_ಠ ლ)
@Zbychoo: tylko w takim razie dlaczego kazdy ogór nie gra T49 ? ( ͡º ͜ʖ͡º) ( ͡º ͜ʖ͡º) ( ͡º ͜ʖ͡º) ( ͡º ͜ʖ͡º)
@kubakabana: za to każdy statpadder gra ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Próbowałem grać T29 na kumpla koncie i to czołg zupełnie nie dla mnie. Jest dobry tylko w sytuacji, kiedy możesz wystawić samą wieżę i urządzić sobie strzelnicę do wszystkich czołgów, które nie są w stanie ruszyć wieży. Ale jeśli nie możesz, to jesteś większym mięsem armatnim niż Tygrys na 1 linii. Nie da się grać agresywnie,
ISU-152 też już bliziutko.
Mogę kupić też arte na VII tierze, ale hajsu brak ;( Oczywiście radziecką.
Dispersion on the move and hull traverse for M18 T67 suspension increased by 60%.
Crossing capacity for M18 T67 suspension on solid terrain reduced by 9%.
Crossing capacity for M18 T67 suspension on medium terrain reduced my 14%.
Crossing capacity for M18 T67 suspension on soft terrain reduced by 9%.
Dispersion on the move and hull traverse for M18 T69 suspension increased by 57%.
Crossing capacity for M18