Wpis z mikrobloga

@Pantograf: W centrum wielokrotnie byłem no i jeszcze trochę znam Nowy Belgrad i Zemun oraz dwa razy byłem w Batajnicy, więc znajomość średnia, ale jak na niemiejscowego to chyba nie jest źle ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jednak źle kojarzę, dopiero zauważyłem, logo "NIS" na dole zdjęcia na stacji benzynowej, więc to Slavija na pewno nie jest, chociaż budka pod kamienicą i mural za nią skojarzyła mi się
@Nero12: Bardziej miałem na myśli transport publiczny. Rozmawiałem z ludźmi, co jechali do Albani przez Ulcinj (autobusem do granicy i dalej) i sporo narzekali i że podobno lepszą opcją jest trasa przez Macedonię.
@wtf24: Ja tam daje kciuka i jadę ;p transport publiczny ogólnie piepszyć na tripie. Zanim ogarniesz jak to funkcjonuje, gdzie kupić bilety, za ile, nie dać się przewalić, o której odjeżdża, jakie są zwyczaje, bo wbrew pozorom to nie jest takie oczywiste to po prostu łatwiej postać chwilę :D

Osobiście nie byłem w Chinach ale słyszałem dwie wersje Chin. Ci co stopowali - zajebiście. Ci co normalnie - #!$%@? ich brała
@Nero12: jeleń jest #!$%@? xD a pljeskawica to nadal fastfood ;) ale na potęgę wdupczam burki i pije ich jogurty.

Ogolnie jestem tradycjonalistą, rakija zawsze spoko ;))