g.....t konto usunięte 03.09.2014, 13:21:22 21 O śpiącym krulewiczu: ale to jest piękne, nie dali mu dojść do głosu więc znalazł sposób, żeby się przebić ;) Teraz wiele lewaków będzie się pytało dlaczego spał a on będzie mówił co chciał powiedzieć a mu nie pozwolili :D nie oszukujmy się => krul ma polot, bez dwóch zdań Czemu zawsze jak pomyślę, że widziałem już na wypoku szczyty fanatyzmu, absurdu, zaślepienia i nonsensu to @franekfm macha mi z góry?#shitwykopsays #franekcontent konto usunięte bardzo_lewak konto usunięte Yahoo_ konto usunięte +16 innych
aeoneokseone aeoneokseone 03.09.2014, 13:22:39 1 @genOszust: To co robi Korwin to się nazywa opór bierny :D Rzuku
b.....s konto usunięte 03.09.2014, 13:22:55 7 @genOszust: WItamy na wypoku. Sorry, ale nie będę twoim przewodnikiem. konto usunięte Ragnarokk Engma KaczuszkaSpodDzbanuszka nawon +2 innych
Teraz wiele lewaków będzie się pytało dlaczego spał a on będzie mówił co chciał powiedzieć a mu nie pozwolili :D
Czemu zawsze jak pomyślę, że widziałem już na wypoku szczyty fanatyzmu, absurdu, zaślepienia i nonsensu to @franekfm macha mi z góry?
#shitwykopsays #franekcontent