Wpis z mikrobloga

Coś mnie wzięło i wróciłem do #diablo3 i mam pytanie. W tych szczelinach trzeba grać na poziomie udręka, żeby strażnik wyrzucił klucz na wyższe lvl? Mam na razie 56 lvl na trybie sezonowym i nie wiem, czy to też nie ma jakiegoś znaczenia?
  • 10
Po zabiciu strażnika pojawia się NPC i u niego możesz ulepszyc do wyboru: kluczi klejnot . jak wybierzesz ulepsz klucz to dostajesz klucz do rifta na następny poziom. Jednak żeby ta opcja była dostępna musisz się wyrobic w czasie.
@szwajc124: Chwila, bo trochę nie czaje. Przedtem jak wprowadzili te szczeliny i grałem swoją 70 lvl postacią na udręce to po otwarciu szczeliny za 1 razem przechodziłem lvl do zapełnienia paska. Nie ścigałem się z czasem. Za zabitego strażnika wypadał klucz np na poziom 2-4 cholera wie. Chyba to było zależne od tego jak szybko to zrobiłem. I później ładowałem ten kluczyk i już te głębokie szczeliny były ściganiem się z
@szwajc124: ok dzięki wielkie, czyli jednak tylko udręka. Tak jak myślałem, bo na tamtych postaciach to co zabity strażnik był klucz, a tu nic na ekspercie nie leciało. Trzeba będzie przyfarmić lekko mojego kochaniutkiego barba ;)