Wpis z mikrobloga

#listalewakow #listanewskiego #neuropa #4konserwy #katofobia Polecam dodanie na #czarnolisto tego oto wykopka - @The_eye_of_providence . Jego posty dają raka. Typowy pseudointeligencki lewak wszędzie widzący prawactwo i ciemnogród. Jeden z większych hipokrytów na wykopie - jest tolerancyjny, ale nie toleruje poglądów innych niż lewackie pojmowanie wolności. Przyjmuje za dogmaty jakieś pseudonaukowe lewackie teorie.

Polecam dodać na #czarnolisto zanim dostaniecie raka.
  • 23
  • Odpowiedz
@Gert: Hmmm.

Znów mnie najbardziej zaminusowali? lol. To znak, że najmocniej wkurzam prawicę! Dobra wróżba, by działać dalej.( ͡° ͜ʖ ͡°)

Prawicowy bracie! Widzę w Tobie dobrego komunistę. Będziemy przyjaciółmi!

Widzę, że lubi prowokować.
  • Odpowiedz
@Aleksander_Newski: brak plusów i tym samym możliwości podniesienia swojego ego coraz bardziej odbija się na psychice co nie? Walka z chochołami nie daje już takiej satysfakcji od kiedy ludzie przekonali się, że jesteś zwykłym hipokrytą, który cenzuruje wypowiedzi w swoich wpisach?
  • Odpowiedz
@Gert: Mam przede wszystkim mocno WOLNOŚCIOWE poglądy. Jeśli uważasz je za lewackie, to niech tak będzie. Chociaż sądzę, że w wielu miejscach zgodziłbym się z prawicą, tylko nie tą jej częścią od pisowsko-komunistyczno-radykalno-katolickego-betonu.
  • Odpowiedz
@Aleksander_Newski: swoją drogą śmiecham, że w twoim wpisach orają cię już losowi użytkownicy wykopu, którzy mają dość twoich płaczów i wiecznie nadętego tonu ( ͡° ͜ʖ ͡°) przygotuj się do roku akademickiego, bo drugi rok studiów zbliża się wielkimi krokami.
  • Odpowiedz
@Internet_the_explorer: Nadal nie wiem co do mnie bełkoczesz. Na przyszłość proponuję pisać na trzeźwo, albo bardziej precyzyjnie wyrażać swoje myśli. Za moich czasów licealiści byli nieco bardziej kumaci.

Tak czy inaczej marnować czas na hipokrytę, fana obrazków z kwejka to nonsens. Żegnam.
  • Odpowiedz