Aktywne Wpisy
blackghost +20
Trochę kwikłem bo zatrudniam w firmę gościa typowy fiziol, robota fizyczna na magazynie: pakowanie i ładowanie palet.
Pracownik lojalny od jakieś 10 lat w firmie ale dzisiaj to mnie rozwalił. Co zrobił? Otóż podjezdza pod firme nowa Toyota Corolla combi w wersji Hibrid kolor biały. Wczoraj kupiona, świeża.
Podjechał cichutko chyba na silniku elektrycznym. W ogóle zdziwilem że że hybryda ma jakikolwiek zasięg do jazdy na samym elektryku.
Pytam nie szkoda Ci
Pracownik lojalny od jakieś 10 lat w firmie ale dzisiaj to mnie rozwalił. Co zrobił? Otóż podjezdza pod firme nowa Toyota Corolla combi w wersji Hibrid kolor biały. Wczoraj kupiona, świeża.
Podjechał cichutko chyba na silniku elektrycznym. W ogóle zdziwilem że że hybryda ma jakikolwiek zasięg do jazdy na samym elektryku.
Pytam nie szkoda Ci
Jak jest cel ładowania musztard i ketchupów do wiadra? Rodzina stawia takie wiadro na stole, każdy sobie w nim macza kiełbasę czy parówkę i tak żrą?
#jedzenie
#jedzenie
#neuropa #4konserwy #mirko #wykop #mowiejakjest
PS. często łapię się na tym, że moja lewicowośćjest bardziej prawicowa niż oni. Bo ich prawica = jechaniu po gejach, muzułmanach i kobietach (SIC!)
@przegladambezlogowania:
a nie w, jak to się chwalą, logice
Komentarz usunięty przez autora