Wpis z mikrobloga

@ludzik: jesli mozesz sprawdzic, to bierz w ciemno. Gorzej, jesli nieprzerobiona. O ile nie jestem zwolennikiem piractwa, to bardzo duzej czesci gier juz nie ograsz, bo malo gdzie mozna je kupic.
@krejdd: Kurna, tylko ja z 10 lat konsoli nie dotknąłem. To teraz gry latają w pirackim obiegu bardziej? Interesują mnie teraz bardziej gry na PSX a potem bym obgrał to co na PS2.
@ludzik: ciezko powiedziec, ale ps2 to juz dinozaur, gry na psx tym bardziej - po prostu ciezko bedzie to dostac. Jak chcesz naprawde fajna konsole, to zainwestuj w cos od Nintendo.
@krejdd: Co Ty gadasz. Starsze gry były bardzo grywalne z racji małych możliwości technicznych- trzeba było czymś nadrabiać. To teraz chętnie zagram sobie w jakieś hity z #nes itp. Teraz gry mają tylko i aż więcej wodotrysków.
@ludzik: no wlasnie - hity z NES. Dlatego mowie, ze jesli chcesz sie dobrze pobawic, to bierz cos od Nintendo. Nintendo to nie konsola, Nintendo to narzedzie do zapewniania rozrywki :)
@ludzik: pewnie, że były fajne. Oddworlda masz w poprawionej wersji i HD na PS3, o wiele lepsze od Crashy jest Mario Kart, a Tekkeny już się nieco zestarzały. Bierz PS3 albo Wii / Wii U.