Wpis z mikrobloga

Nie ważne w jaką grę grasz i jak jest tam społeczność. Zawsze najdzie się taki narzekacz co powie że to 'community' jest okropne.

A dlaczego tak jest? Bo jak znajdzie się 10 miłych gości i 1 niemiły to ten narzekacz zapamiętają tego 1 niemiłego.

#gry
  • 2
@kamil1210: ostatnio byłem z rodzicami na wakacjach (mam 22 lata więc to już nie bylo pierdu pierdu wyjazd rodzice i dzieci). Tata jak to Tata zabral nas do dosyć drogiej restauracji, przystawki, zupa danie główne, deser, butelka wina, no generalnie meksyk wszystko super.

W przed ostatni dzień wyjazdu byliśmy na rynku, spieszyło się nam coś zobaczyć a trzeba było coś zjeść, Tata mówi, chodźmy na kebaba i będzie z głowy. Moja
@kamil1210: Atlantica Online rządzi jeśli chodzi o community w MMO. Przez kilka miesięcy gry widziałem raz (RAZ) przekleństwo na ogólnym chacie a i to było w formie żartu. Dosłownie wszyscy których tam spotkałem byli mili, pomocni, boostowali low-lvle na eventach itd. A wszystko dzięki temu, że walka jest tam turowa i trzeba trochę czasu poświęcić żeby ogarnąć to wszystko, więc debile są odsiewani na starcie. Przestałem grać gdzieś na 120lvl (150