Wpis z mikrobloga

@Abrakadabror: no właśnie jak zacząłem ostatnio więcej grać medami to widzę, że z WN8 coś jest nie tak jeśli chodzi o spotowanie. Mam bitwę w T-54 gdzie mam 1k obrażeń i 5k po spocie i dostaję za to mało (1500? nie pamiętam) WN8, a w expie jestem na topie z drużyny, mając bodajże ponad 1000. Mogłem screeny zrobić, bo teraz nie pamiętam, ale już się parę razy zdziwiłem jak bardzo WN8
@kubakabana: @Abrakadabror: to w takim razie to jest bez sensu. TD kampiący w krzakach i zadający dmg ma w tych zadanych dmg de facto mniejszy udział niż scout, który mu spotuje, a dostaje za ten dmg 5 razy więcej WN8. To ma tyle sensu co effi i podbijanie baz -.-
@Abrakadabror: @Zbychoo: @kubakabana: @wodzu_91: a tak to wygląda w praktyce, #!$%@? screena zrobiłem, bo była to kiedyś zagadka na mirko pod tytułem ile WN8 za tę bitwę. Wyszło ok.250, chyba tylko za to, że zgąskowałem AMX1390 ( ͡° ͜ʖ ͡°). Wszystkie medy pojechały na górkę, a byłem w plutonie z Jagodą+inne TD i jakieś arty, to pomyślałem poświecę. Expa jak widać sporo. Czekam na
elflaco - @Abrakadabror: @Zbychoo: @kubakabana: @wodzu91: a tak to wygląda w praktyce...

źródło: comment_cqhCajEg7VGipvF0vefVo0RoVR3YPR8T.jpg

Pobierz
@el_flaco: a WN9 coś zmieni? Najlepszy wskaźnik to doświadczenie w grze, jakby w statystykach nie brało pod uwagę konta premium (nie wiem czy nadal bierze, ale pamiętam że najwyższy exp za bitwę miałem chyba ze 3000, a to na pewno było już z premium), to spokojnie by mogło zastąpić WN8
@Zbychoo: ale znowu mozesz zrobic dobra bitwe i expa przy porazce dostajesz malo. Jakby brali tez spota pod uwage bylo by spoko. Dla mnie w WN8 najwieksza wada jest wlasnie brak spota.