Wpis z mikrobloga

@Kafarek555: A spróbuj dokupić części do tego silnika... Jeden koleś przez telefon brata wyśmiał że nie było takiego na pewno i że niemożliwe i ze się nie zna, a że brat miał niedaleko to buraka odwiedził ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Felonious_Gru: a spróbuj od takiej fundacji zwiarzaka adoptować, sprawdzają mocniej niż skarbówka i jeszcze pierdyliard problemów. Wolałam już kupić psiaka z ogłoszenia na tablicy.
  • Odpowiedz
@Felonious_Gru: zniechecilam sie do adopcji po 2 przygodach z fundacjami. Najpierw chcialam adoptowac kota, to nie bo mam podworko i mi spierdzieli oni chca do bloku dac kota. Nic, ze mialbu fdzie latac i w ogole to jest kot a nie kaleka, zeby w domu 24/7 siedzial, jak ogrodek jest. A potem z psem, juz nie pamietam co im nie pasowalo.
  • Odpowiedz
jakiś typek rozdaje kod do gry, wartej z 10 zł to dostaje 1000 plusów, @Felonious_Gru jedzie z własnej woli pomóc psiakom, dostaje 40 plusów.

Wypok - portal mentalnych gimbów.

• Odpowiedz
@Felonious_Gru: Z żoną na ślub poprosiliśmy zamiast kwiatów o jedzenie dla zwierzaków. Pół bagażnika Berlingo wyszło, prócz żarcia posłania i pieniądze. Miłe uczucie, dalej wspomagamy wrocławskie zwierzaki. Także nielegalnie, bo to co mi zostaje w związku z interesem, muszę #!$%@? wyrzucić, a ja wożę do schroniska. Łap plusa.
  • Odpowiedz